BELEID ONDERSTEUNEND

Moet de organisatie een risico-inventarisatie & evaluatie hebben? En wanneer moeten we wat hiermee doen? Dit zijn veel voorkomende vragen die worden gesteld.

Het inrichten van een arbeidsveiligheid beleid geeft inzage en controle op de korte en lange termijn voor de organisatie. Het bieden van arbeidsveiligheid, het welzijn en bedrijfscontinuïteit hebben in het verleden hun meerwaarde al bewezen. De organisatie maakt daarmee duidelijk hoe zij invulling wensen te geven binnen de wettelijke kaders aan het bedrijfsproces met een zo maximaal mogelijk bedrijfsresultaat.

Veiligheidscentrum Limburg is gespecialiseerd in het opstellen van wettelijk verplichte documenten waaronder een het Arbeidsomstandigheden beleidsplan. Ook bieden wij ondersteuning in certificering trajecten en het implementeren van vastgelegd beleid. Hieronder vindt u een overzicht van onze beleidsondersteuningen.

Arbo- en sanctiebeleid

Veiligheidscentrum Limburg kan een Arbeidsomstandigheden- & Sanctiebeleid opstellen, waar behalve de gedragsregels ook de consequenties bij het niet naleven ervan in zijn opgenomen.

LEES MEER

Certificering trajectbegeleiding

Tijdens een certificeringstraject kan Veiligheidscentrum Limburg organisaties ontzorgen door het gehele of gedeeltelijke traject te helpen doorlopen of zelfs geheel op zich te nemen.

LEES MEER

Implementatie BHV beleid

Veiligheidscentrum Limburg ontzorgt organisaties met het geven van invulling aan de hoofd/coördinator BHV-taken.

LEES MEER

Implementatie kwaliteitsbeleid

Veiligheidscentrum Limburg ondersteunt organisaties in het opstellen van een kwaliteitshandboek waarmee het beleid ten uitvoer kan worden gebracht.

LEES MEER
TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!