Over ons

Over ons 2017-06-08T08:54:29+00:00

VCL Arbo onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg BV

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de zijtak VCL-Arbo ontstaan. Wij detacheren Arbospecialisten en ondersteunen u met het schrijven van verschillende noodplannen. Onze eigen Autocad tekenaars staan klaar voor al uw tekenwerk. Ontruimingsplattegronden, brandveiligheidstekeningen etc. Daarnaast voeren onze eigen veiligheidskundige onderzoeken uit en analyseren deze om een betrouwbare nulmeting en/of Arbo advies te geven. Ook kunt u terecht voor algemene Risico Inventarisaties & Evaluaties die getoetst zullen worden door externe specialisten. Een algemene Risico Inventarisaties & Evaluaties verwijst vaker naar de noodzaak tot het uitvoeren van een aanvullende Risico Inventarisaties & Evaluaties die u ook bij Veiligheidscentrum Limburg kunt vinden.

Ons VCL Arbo team

Rob Crompvoets
Rob CrompvoetsVeiligheidskundige
Rob Crompvoets is al sinds de start van Veiligheidscentrum Limburg in 2012 betrokken in het ontwikkelproces van de organisatie. Tijdens zijn loopbaan heeft Rob diverse opleidingen gevolgd en ontwikkelingen doorgemaakt. Gestart als techneut, verder ontwikkeld in een combi functie, “Beveiliger II – Brandweerman, tot de kaderfunctie Brandmeester en bedrijfsrechercheur”.
In 2015 is Rob tot specialist crisis management beheersing in de functie van Crisis Coördinator Crisis Management Team geschoold. Met de opgedane kennis adviseert Rob dagelijks organisaties binnen het gebied Arbeidsveiligheid en Crisismanagement vraagstukken. Binnen het domein arbeidsveiligheid is Rob gediplomeerd en SVK geregistreerd veiligheidskundige. Zijn er vraagstukken over opslag, vervoer of werken met gevaarlijke stoffen, risico inventarisaties of BedrijfsNoodOrganisatie plannen, dan bent u bij Rob aan het juiste adres. Bij hem kunt u ook terecht voor het implementeren van een plan van aanpak, veiligheid procedures en het structureel helpen verbeteren van bedrijfsveiligheidscultuur. Gestart en gebleven met de voeten in de klei, kan u een partner verwachten die praktische en beproefde adviezen kan aanreiken.
Rob maakt graag tijd voor u vrij om u te woord te staan en te adviseren!
Remco Vreuls
Remco VreulsVeiligheidskundige CAD Tekenaar
Remco Vreuls is onze CAD tekenaar en daarnaast veiligheidskundige. Ook hij is sinds 2012 werkzaam bij Veiligheidscentrum Limburg en is gespecialiseerd in tekenwerk conform de NEN 1414 normering. Het digitaliseren van bouwkundige tekeningen naar Autocad, het tekenen van ontruimingsplattegronden, veiligheidsplattegronden en brandveiligheidstekening zijn hier onderdeel van. Ook kunt u terecht bij Remco voor Arboadvies, planvorming, Risico Inventarisatie & Evaluatie met plan van aanpak. Remco staat altijd klaar voor u!
Peter Canisius
Peter CanisiusCAD Tekenaar
John Limpens
John LimpensVeiligheidskundige