OVER ONS

Ons VCL Arbo team

VCL Arbo is een jong team van vijf veiligheidskundigen. Elke veiligheidskundige heeft zijn of haar eigen specialisme. Samen met u kijken we welke specialisatie bij uw bedrijf past.

Remco Vreuls – Veiligheidskundige CAD Tekenaar

Remco Vreuls is onze CAD tekenaar en daarnaast veiligheidskundige. Hij is sinds 2012 werkzaam bij Veiligheidscentrum Limburg en is gespecialiseerd in tekenwerk conform de NEN 1414 normering. Het digitaliseren van bouwkundige tekeningen naar Autocad, het tekenen van ontruimingsplattegronden, veiligheidsplattegronden en brandveiligheidstekening zijn hier onderdeel van. Ook kunt u terecht bij Remco voor Arboadvies, planvorming, Risico Inventarisatie & Evaluatie met plan van aanpak. Remco staat altijd klaar voor u!

VEILIGHEIDSCENTRUM LIMBURG

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!