Beleid ondersteunend

Beleid ondersteunend2017-06-07T10:24:44+00:00
Terug naar alle diensten

beleid ondersteunend 

Moet de organisatie een risico-inventarisatie & evaluatie hebben? En wanneer moeten we wat hiermee doen? Dit zijn veel voorkomende vragen die worden gesteld.

Het inrichten van een arbeidsveiligheid beleid geeft inzage en controle op de korte en lange termijn voor de organisatie. Het bieden van arbeidsveiligheid, het welzijn en bedrijfscontinuïteit hebben in het verleden hun meerwaarde al bewezen. De organisatie maakt daarmee duidelijk hoe zij invulling wensen te geven binnen de wettelijke kaders aan het bedrijfsproces met een zo maximaal mogelijk bedrijfsresultaat.

Veiligheidscentrum Limburg is gespecialiseerd in het opstellen van wettelijk verplichte documenten waaronder een het Arbeidsomstandigheden beleidsplan. Ook bieden wij ondersteuning in certificering trajecten en het implementeren van vastgelegd beleid. Hieronder vindt u een overzicht van onze beleidsondersteuningen.

Bel mij terug

Meer informatie?

Door uw gegevens in te vullen via de knop 'bel mij terug' zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen.
Bel mij terug